Вихід фільму «Місія нездійсненна» відкладається через страйк акторів

Вихід фільму «Місія нездійсненна» відкладається через страйк акторів

Укрінформ
Восьма частина франшизи "Місія нездійсненна" була відкладена через страйк акторів.

Про це повідомляє Sky news, передає Укрінформ.

Paramount Pictures перенесла дату релізу "Місія: нездійсненна" з червня 2024 року на травень 2025 року.

Також повідомляється, що у вівторок профспілка акторів і студія поновили переговори, через два тижні після попередніх невдалих перемовин.

Читайте також: У Франції мітингували за підвищення зарплат та гендерну рівність

Видання нагадує, що у липні зйомки картини було призупинено через розпочату Томом Крузом та іншими акторами міжнародної рекламної кампанії фільму "Місія нездійсненна: Розплата. Частина перша".

Пізніше зйомки були зірвані через розпочатий влітку профспілкою гільдії кіноакторів SAF-AFTRA страйк, який порушив графік виходу фільмів, які мали вийти на екрани цієї осені.

Переговори між SAG-AFTRA та студіями знову поновилися у вівторок. Профспілка звинуватила студії у "тактиці залякування" після зірвання переговорів два тижні тому.

9 жовтня члени Гільдії письменників Америки майже одноголосно проголосували за ратифікацію нової угоди, яка поклала край їхньому п'ятимісячному страйку.

До прикладу "Дюна: Частина 2" - продовження блокбастера 2021 року - мала вийти на екрани 3 листопада, але була перенесена на березень 2024 року.

Раніше були змінені дати виходу кількох фільмів Marvel.

Реліз фільму "Людина-павук: По той бік павутиння" також відкладено на невизначений термін, хоча спочатку він мав вийти на екрани кінотеатрів у березні наступного року.

Читайте також: У США страйкують працівники заводів GM, Ford і Stellantis

Як повідомляв Укрінформ, у липні голлівудські актори приєдналися до страйку сценаристів, припинивши теле- та кіновиробництво в рамках першого спільного страйку в індустрії за понад шість десятиліть після провалу переговорів із великими кіностудіями й стримінговими сервісами.

Зокрема американський актор і кінорежисер Бред Пітт призупинив зйомку свого фільму Apex про гонки Формули 1 на знак солідарності з колегами-страйкувальниками у Голлівуді.

Фото: news.sky.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-