Через 26 років після вбивства: поліція США провела обшук у справі репера Тупака Шакура

Через 26 років після вбивства: поліція США провела обшук у справі репера Тупака Шакура

Укрінформ
Поліція Невади видала ордер на обшук у зв'язку з нерозкритим вбивством репера Тупака Шакура (2Pac). Детективи провели обшук у будинку в Хендерсоні, передмісті Лас-Вегаса, де Шакур був застрелений у вересні 1996 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

«Поліція Лас-Вегаса може підтвердити, що ордер на обшук був виконаний у Хендерсоні, штат Невада, 17 липня 2023 року в рамках поточного розслідування щодо вбивства Тупака Шакура. Наразі ми не будемо давати жодних коментарів», — йдеться в заяві поліції.

Лейтенант поліції Лас-Вегаса Джейсон Йоханссон розповів журналу Las Vegas Review Journal, що детективи знову працюють над цієї нерозкритою справою.

Дім, який обшукали правоохоронці, знаходиться менш ніж за 32 км від Лас-Вегас Стріп, де Шакур був застрелений в автомобілі.

Тупаку Шакуру було 25 років, коли його вбили. Жодного арешту не було здійснено з того моменту, і жодного підозрюваного наразі не затримано.

Читайте також: Вийшов трейлер фільму «Королі репу»

Як відомо, Тупак Шакур (справжнє ім’я Лесейн Періш Крукс)— один із найвідоміших та найуспішніших американських реперів, який став легендарним після його смерті 7 вересня 1996 року.

Шакур загинув в автомобілі внаслідок стрілянини у Лас-Вегасі.

Фани Тупака та прихильники теорій змов наполягають на тому, що смерть репера — це інсценування.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-