На Хмельниччині пройде фестиваль дитячої книги «Сорока Білобока»

На Хмельниччині пройде фестиваль дитячої книги «Сорока Білобока»

Укрінформ
Фестиваль дитячої книги «Сорока Білобока» за участю відомих письменників пройде 1-3 червня на території замку князів Острозьких у Старокостянтинові Хмельницької області.

Про це у Фейсбуці повідомило Управління культурної політики та ресурсів Старокостянтинівської міської ради, передає Укрінформ.

«...Вперше у Старокостянтинівській громаді об 11 годині (1 червня - ред.) на території замку князів Острозьких розпочинає роботу фестиваль дитячої книги «Сорока Білобока», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, організатори підготували розваги для дітей на будь-який смак і на будь-який вік. Програма передбачає, зокрема, веселі інтерактивні пригоди у дивовижній країні Книгограй разом з дівчинкою Алісою та її друзями, різноманітні конкурси, роботу артмайстерень, дитячий історичний квест, екоігри, рухливі ігри та танцювальний флешмоб.

Читайте також: В Анкарі презентували дитячу книгу українською мовою

Крім того, 3 червня відбудеться зустріч із відомими письменниками - Андрієм Кокотюхою, Сашком Дерманським, Оксаною Радушинською, Світланою Вертолою. Учасники заходу зможуть також придбати книги та взяти автографи у авторів.

Як повідомляв Укрінформ, у Чернівцях презентують виставку "Втрачене дитинство", на якій покажуть історії українських дітей, які загинули від початку повномасштабного російського вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-