Гурт PROBASS ∆ HARDI став амбасадором штурмової бригади «Спартан»

Гурт PROBASS ∆ HARDI став амбасадором штурмової бригади «Спартан»

Укрінформ
Гурт PROBASS ∆ HARDI, відомий за хітом «Доброго вечора, ми з України», став амбасадором штурмової бригади МВС «Спартан».

Про це повідомила пресслужба Харківської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

«Відтепер PROBASS ∆ HARDI – офіційні представники штурмової бригади «Спартан». Це дасть змогу популяризовувати патріотизм серед молоді та приділити більше уваги гвардійцям «Спартану» в медійному середовищі», - зазначив командир 3 бригади Нацгвардії Вадим Гладков.

Офіційне підписання меморандуму про співпрацю відбулося в Харкові.

«Підписання цього меморандуму дасть нам можливість стати більш впізнаваними. Це популяризація штурмової бригади «Спартан» як на всеукраїнському, так і на міжнародному рівні. Досі є люди, які не розуміють різниці між відомствами. Тому функція роз'яснювальної роботи тут також присутня. До того ж підтримка гурту неабияк підіймає морально-психологічний стан наших воїнів», – зауважив Гладков.

Після підписання меморандуму воїни «Гвардії Наступу» та музиканти розписали синьо-жовтий стяг. Прапор планують продати на аукціоні, а отримані кошти спрямувати на оснащення гвардійців. «З молотка» підуть і бойові трофеї, які передали воїни «Спартану» артистам.

«Для нас це велика честь! Підписання меморандуму спростить збір коштів та закупівлю усього необхідного для наших воїнів. Концерти й аукціони проводитимемо як в Україні, так і за кордоном. До речі, практика проведення аукціонів дуже ефективна. Якщо на концерт не кожен може потрапити, то долучитися до аукціону можуть усі охочі», – зазначив фронтмен гурт у PROBASS ∆ HARDI Артем Ткаченко.

Читайте також: Kalush Orchestra став амбасадором штурмової бригади поліції «Лють»

Набір до штурмових бригад «Гвардії Наступу» триває. Бійці «Спартану» комплектуються та проходять вишкіл саме на Харківщині.

Як повідомлялося, тисячі добровольців подаються до штурмових бригад МВС.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-