Вибори на посаду керівника Довженко-центру відбудуться із затримкою  - Держкіно

Вибори на посаду керівника Довженко-центру відбудуться із затримкою - Держкіно

Укрінформ
 Повідомлення про замінування будівлі Держкіно затримає початок засідання щодо добору на посаду керівника Довженко-центру, але не скасує його.  

 Про це повідомляє пресслужба Державного агентства з питань кіно у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«Держкіно вважає недоречними повідомлення про замінування, якщо вони є завідомо неправдивими… Це повідомлення затримує початок проведення другого засідання конкурсної комісії для здійснення добору на посаду керівника державного підприємства «Національний центр Олександра Довженка». Але хочемо наголосити, що засідання відбудеться, хоч і з затримкою», - йдеться в дописі.

У Держкіно зауважили, що відповідно до ч.2 ст. 21-5 Закону України «Про культуру» агентство забезпечить відеофіксацію другого засідання конкурсної комісії та розмістить матеріали засідань конкурсної комісії на своєму офіційному веб-сайті.

Читайте також: Ткаченко провів нараду щодо Довженко-Центру - узгоджений план дій

Як повідомлялося, перше засідання конкурсної комісії для здійснення добору на посаду керівника Довженко-центру відбулося 31 січня у приміщенні Держкіно. За результатами засідання головою комісії обрали Ірину Подоляк, визначили відкритий спосіб голосування, розглянули документи кандидатів на посаду керівника, а також встановили, що другий етап засідання розпочнеться 3 лютого о 13.00.

Фото: Громадське

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-