«Піккардійська терція» вирушить у благодійний різдвяний тур Україною

«Піккардійська терція» вирушить у благодійний різдвяний тур Україною

Укрінформ
Вокальна формація "Піккардіська терція" з нагоди 30-тирічного ювілею колективу вирушить у благодійне різдвяне турне містами України.

Про це Укрінформу повідомила пресслужба "Піккардійської терції".

"Наші концерти відбудуться в період різдвяних свят. Тому без колядок та різдвяних пісень, як традиційних, так і авторських, не обійдеться. Звичайно, що виконаємо найкращі пісні за 30 років, що ми зробили. Також готуємо музичні сюрпризи та прем'єри", - зазначають у вокальній формації.

Учасники колективу наголошують, що частина гонорару від концертів йде на допомогу армії.

"У нас багато знайомих, які зараз на фронті, і перш за все ми допомагаємо їм тими речами, що потрібні. Без сумніву, беремо участь у всіх концертах на підтримку ЗСУ. Матеріально чи духовно завжди готові взяти участь", – сказав учасник вокальної формації Володимир Якимець.

Читайте також: Нацопера у січні запрошує на «Снігову королеву», «Наталку-Полтавку» і симфонію Бетховена

"Піккардіська терція" розпочне свій тур зі Львова, де 10 січня відбудуться два концерти. Колектив також відвідає Рівне, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці та Вінницю.

Вокальний акапельний колектив "Піккардійська терція" має у репертуарі понад чотири сотні музичних творів та створив п’ятнадцять різножанрових альбомів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-