Харківський оркестр Prime Orchestra знову вирушає в тур Європою

Харківський оркестр Prime Orchestra знову вирушає в тур Європою

Укрінформ
Харківський кросовер-оркестр Prime Orchestra у грудні вирушає в турне містами Європи з новою різдвяною програмою. Концерти відбудуться в містах Німеччини, Польщі, Чехії, Естонії та Латвії, повідомили Укрінформу у Prime Orchestra.

Як зазначається, у фірмовій інтерпретації Prime Orchestra прозвучать твори ABBA, Bee Gees, Coldplay, Кріса Рі, Мераї Кері, Роббі Вільямса тощо.

На концертах прозвучить улюблена музика з різдвяних фільмів, та, звісно, українські твори, з яких відомий на весь світ “Щедрик” Миколи Леонтовича у драматичній рок-версії, та надихаючий усіх українців на боротьбу та незламність духу народний супер хіт “Ой у лузі червона калина” у потужній інтерпретації оркестру.

Українські митці під час своїх концертів у Європі збирають допомогу для українців, які постраждали від війни. Зокрема, під час осіннього туру містами Європи вони збирали кошти на допомогу жителям Харківської області.

Читайте також: Містами Європи розпочався тур молодіжного камерного оркестру Eastgate Youth Orchestra

З 2014 року Prime Orchestra підготував 19 програм і дав понад 700 концертів у різних країнах світу. З травня цього року Prime Orchestra дає благодійні концерти на підтримку України за сприяння ЮНЕСКО, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства закордонних справ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-