Учасники Kalush Orchestra зустрілися зі Шварценеггером

Учасники Kalush Orchestra зустрілися зі Шварценеггером

Фото
Укрінформ
Переможці пісенного конкурсу Євробачення-2022, які перебувають на гастролях у США, побували в гостях у знаменитого американського актора Арнольда Шварценеггера.

Як повідомляє Укрінформ, на своїй сторінці у Твіттері Арнольд Шварценеггер розмістив дві фотографії з українською групою. 

«Це було фантастично зустріти Kalush Orchestra, чемпіонів Євробачення від України. Ви мене надихаєте!», - написав актор.

Пізніше повідомлення про зустріч із зіркою світового кінематографу з’явилося і на офіційній сторінці гурту Kalush Orchestra в Інстаграмі.

«Поговорили про ситуацію в Україні та подякували за його підтримку, поділились наскільки це важливо для нас. Ви знаєте, Арнольд Шварценеггер активно підтримує українців з перших днів війни, за що ми йому дуже вдячні. Віримо, що закордонна підтримка буде тільки посилюватися. Приємно було зустрітись з такою легендою. Я, можна сказати, виріс на фільмах з його участю», - зазначив фронтмен гурту Олег Псюк.

Читайте також: Kalush Orchestra став амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру»

Як повідомляв Укрінформ, нещодавно Kalush Orchestra спільно з популярним фінським рок-гуртом The Rasmus випустили композицію під назвою In The Shadows Of Ukraine.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-