Національна оперета відкриває новий сезон

Національна оперета відкриває новий сезон

Укрінформ
У столиці Національна оперета відкриє театральний сезон 17 та 18 вересня галаконцертами.

Про це повідомляє пресслужба Київської міськради, передає Укрінформ.

«З нагоди відкриття 88-го театрального сезону в Київському національному академічному театрі оперети 17 та 18 вересня відбудуться галаконцерти», - йдеться у повідомленні.

У театрі зазначили, що з червня 2022 року артисти брали участь у благодійних мистецьких акціях, марафонах на підтримку України та фестивалях у Польщі, Австрії, Литві, Латвії, Швейцарії, Португалії.

Читайте також: В Ужгороді покажуть документальну драму про розбомблений росіянами Маріупольський театр

«Ці проєкти мають для нас важливе значення, оскільки ми збираємо благодійні внески, які передаємо на ЗСУ. Загалом від початку повномасштабної війни на потреби ЗСУ було перераховано пів мільйона гривень. І ми не зупиняємося та вже готуємось до наступних подій. Віримо в те, що 88-й театральний сезон Національної оперети України стане знаковою подією в культурному житті країни. Наближаємось до перемоги та тримаємо культурний фронт», – наголосили в театрі оперети.

У закладі додали, що під час гала-концертів на глядачів чекають зустрічі з улюбленими артистами, які занурять у дивовижний світ чарівного співу.

Читайте також: У Музеї Ханенків презентують п’ятигодинну оперу про створення світу

Уточнюється, що буде представлено кращі номери з улюблених оперет, таких як «Циганський барон» Й. Штрауса, «Баядера» і «Графиня Маріца», «Сільва» І.Кальмана, «Фраскіта» Ф.Легара, а також відомі світові та українські хіти.

Як повідомляв Укрінформ, Національна опера України 2 вересня розпочала новий 155-й театральний сезон.

Фото: kmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-