Франківський драмтеатр на горі Піп Іван зіграв виставу в рамках проєкту «Бій за Україну»

Франківський драмтеатр на горі Піп Іван зіграв виставу в рамках проєкту «Бій за Україну»

Відео
Укрінформ
Івано-Франківський драмтеатр до Дня Незалежності на горі Піп Іван зіграв перформативну виставу в рамках мистецького проєкту «Бій за Україну».

Про це у Фейсбуці повідомляє ДСНС України, передає Укрінформ.

«До Дня Незалежності України на вершині гори Піп Іван Франківський драмтеатр зіграв перформативну виставу в рамках благодійного мистецького проєкту «Бій за Україну», - повідомляє ДСНС України.

Тут зазначили, що реалізація проєкту відбулася у партнерстві з Прикарпатським Національний Університет імені В.Стефаника та за підтримки Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області.

«Прикарпатські рятувальники не тільки подбали про безпеку артистів під час сходження на вершину, а й разом з ними виконали Державний Гімн України», - додають в ДСНС.

На переконання акторів, ця найвисокогірніша акція - меседж усій Україні, Європі, світу, що ми є і готові боротись за своє незалежне майбутнє. Також це один із проявів боротьби на культурному фронті.

У ході постановки було відзначено важливу роль ДСНС в умовах війни. На цьому акцентував заслужений артист України, провідний актор театру Олексій Гнатковський.

Трансляція вистави доступна 24 серпня на офіційних сторінках театру.

Читайте також: У Києві колектив львівського театру Заньковецької зіграє виставу про історію кохання на війні

Піп Іван (також Попіван, Піп Іван Чорногірський або Чорна Гора) — одна з найвищих вершин Українських Карпат з висотою 2020.5 м.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-