Сараєвський кінофестиваль продовжив прийом заявок від українців

Сараєвський кінофестиваль продовжив прийом заявок від українців

Укрінформ
Sarajevo film festival продовжив набір до кінорезиденцій та вакансій для українських кінопрофесіоналів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«На початку квітня кінофестиваль у Сараєво відкрив спеціальні програми для українських кінопрофесіоналів. Термін подання заявок на них продовжено до 22 квітня», - йдеться у повідомленні.

Як нагадали в Держкіно, набір у кінорезиденції проводиться для двох проєктів. У конкурсі можуть брати участь повнометражні художні та документальні проєкти на будь-якій стадії виробництва, створені українськими кінематографістами.

Переможці матимуть: чотири місяці перебування в Сараєво (проживання та стипендія); витрати на проїзд до Сараєва; професійну допомогу в розробці проєкту разом із призначеним наставником; презентацію відібраних проєктів у межах однієї з програм індустрії Сараєвського кінофестивалю: CineLink Work in Progress, Docu Rough Cut Boutique або CineLink Co-Production Market.

Резиденція відкрита для двох професіоналів на проєкт з травня до вересня 2022 року. Набір триває до 22 квітня 2022 року. Подати заявку – за лінком.

Читайте також: У Держкіно закликають не допускати російські фільми до участі у Каннському фестивалі

Щодо вакансій для спеціалістів кіногалузі Сараєвський кінофестиваль пропонує дві тимчасові вакансії для професіоналів української фестивальної сфери та кіноіндустрії в організації 28-го Сараєвського кінофестивалю. Вакансії відкриті на чотири місяці з травня до вересня 2022 року.

Фестиваль пропонує: чотири місяці перебування в Сараєво (проживання та зарплата); витрати на проїзд до Сараєва; роботу в командах Sarajevo Program або CineLink Industry у підготовці та проведенні 28-го Сараєвського кінофестивалю.

Як повідомляв Укрінформ, 28-й Сараєвський кінофестиваль, який відбудеться 12 - 17 серпня 2022 року, запросив українських кіномитців до офіційної програми та інших можливостей.

Фото: Adnan Fejzić

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-