Короткометражку «Кобзарський цех» тепер можна переглянути онлайн

Короткометражку «Кобзарський цех» тепер можна переглянути онлайн

Фото, відео
Укрінформ
Короткометражний фільм режисера Віктора Придувалова "Кобзарський цех" про диво народження кобзи відтепер можна переглянути онлайн.

Стрічка доступна на YouTube-каналі Держкіно, передає Укрінформ із посиланням на сайт агентства.

«Фільм "Кобзарський цех" (2018) екранізовано в межах проєкту "Дивись українське". Стрічка входить до альманаху короткометражних фільмів "На своїй землі". Він розповідає про братчиків Кобзарського цеху, що відправляються до лісу на пошук дерева, з якого можна виготовити справжню кобзу. І її народження повертає до життя», - йдеться у повідомленні.

У головних ролях – Анастасія Багинська, Кирило Тараненко, Василь Жованик, Іван Кушнір, Тарас Компаніченко, Олег Драч.

Режисер-постановник – Віктор Придувалов, автори сценарію – Наталія Рудюк, Андрій Хохолкін. Оператор-постановник – Євген Креденцер. Художник-постановник – ZINAIDA. Музичне оформлення – "Хорея Козацька". Директор картини – Віктор Сема, продюсери – Андрій Різоль, Святослав Різоль.

Виробництво – компанія "Вавілон" за підтримки Держкіно.

Як відомо, 9 березня в Україні та світі відзначається день народження генія українського народу - поета, художника та мислителя Тараса Григоровича Шевченка (1814 - 1861).

Як повідомляв Укрінформ, Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь закликав у цей день відомих людей та всіх українців приєднатися до загальнонаціональної акції “Шевченко закликає, Україна перемагає!”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-