Вийшов тизер серіалу з Джулією Робертс та Шоном Пенном про Вотергейтський скандал

Вийшов тизер серіалу з Джулією Робертс та Шоном Пенном про Вотергейтський скандал

Відео
Укрінформ
Американська мережа кабельного та супутникового телебачення STARZ опублікувала офіційний тизер серіалу Gaslit, події якого розгортаються навколо відомого Вотергейтського скандалу, що закінчився відставкою президента США Річарда Ніксона.

Як передає Укрінформ, ролик опублікований на YouTube-каналі STARZ.

«Gaslit — це сучасний погляд на Вотергейт, в якому основна увага приділяється нерозказаним історіям і забутим персонажам скандалу — від незграбних підлеглих Ніксона до ненормальних фанатиків, які допомагають і підбурюють їх злочини, до викривачів», — йдеться в описі до відео.

Головні ролі у політичному трилері зіграли голлівудські актори Джулія Робертс та Шон Пенн.

Пенн виконав роль генерального прокурора Джона Мітчелла, а Робертс — його дружину Марту. Незважаючи на свою партійну приналежність, вона перша публічно забила тривогу з приводу причетності Ніксона до Вотергейта, внаслідок чого і його президентство, і її особисте життя руйнуються.

Читайте також: Оголосили номінантів кінопремії BAFTA

Прем'єра серіалу запланована на 24 квітня.

Вотергейтський скандал — політичний скандал у США 1972—1974 років, що закінчився відставкою президента країни Річарда Ніксона, єдиною в історії США відставкою президента.

Читайте також: Церемонія «Оскар» уперше за три роки пройде з ведучим

Команду Ніксона звинуватили у протизаконних діях через спробу встановити прослуховувальну апаратуру у штаб-квартирі Демократичної партії у Вашингтоні під час президентської виборчої кампанії.

Фото: Hilary Bronwyn Gayle

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-