Розпочалися зйомки анімаційного фільму Степана Коваля «Мушля для вушка»

Розпочалися зйомки анімаційного фільму Степана Коваля «Мушля для вушка»

Укрінформ
На студії "Новаторфільм" за підтримки Держкіно розпочалися зйомки анімаційного фільму режисера Степана Коваля "Мушля для вушка". 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

“Для будь-якого режисера є почесним створювати дитяче кіно у своїй країні. Вважаю це особливою відповідальністю перед майбутнім поколінням. Цей фільм буде про головні речі, які не змінюються: взаєморозуміння, дружбу та бажання допомагати слабкому”, - зазначає режисер Степан Коваль.

Як повідомляється, виробництво фільму відбувається у техніці stopmotion за допомогою валяних ляльок. Нова стрічка володаря Срібного ведмедя Берлінського кінофестивалю та лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Степана Коваля – це історія про толерантність, взаємодопомогу та розуміння.

Читайте також: Анімаційний фільм Анни Дудко «Глибока вода» взяв нагороду на фестивалі у Франції

"Мушля для вушка" – продовження історії про конячку Камелію та її друзів. Хтось може бути не таким, як усі, але це не привід не спілкуватися. Нова пригода обертається навколо Зайчика з вадами слуху. Щоб допомогти йому, друзі вирушають у далеку та екстремальну подорож на пошуки чарівної мушлі, за допомогою якої Зайчик зможе почути світ і навіть більше – спів зірок.

Авторка сценарію – Лана Ра. Продюсер фільму – Ганна Полоніченко. Виробництво – студія "Новаторфільм".

Кінопроєкт став одним із переможців 15-го конкурсного відбору Держкіно.

Прем'єра картини запланована на 2022 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-