Документальний фільм «Домашні ігри» Аліси Коваленко вийшов на Netflix

Документальний фільм «Домашні ігри» Аліси Коваленко вийшов на Netflix

Укрінформ
На Netflix вперше вийшла створена за підтримки Держкіно стрічка – документальний фільм Аліси Коваленко "Домашні ігри".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Держкіно.

«Із 23 грудня картина доступна для перегляду на території Європейського Союзу та Великобританії, в Україні стрічку можна буде подивитись орієнтовно із другої половини січня 2022 року», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, "Домашні ігри" – це історія життя двадцятирічної обдарованої футболістки Аліни Шилової. Після смерті матері, замість посилених тренувань, дівчина мусить присвятити себе догляду за маленькими братом і сестрою. Чи зможе вона під тягарем життєвих обставин досягти мрії та реалізувати свій талант?

Це другий повнометражний фільм режисерки Аліси Коваленко після "Аліси в країні війни" (IDFA Амстердам 2015). Стрічка "Домашні ігри" зібрала 11 нагород міжнародних кінофестивалів та була представлена на більш ніж 100 із них, зокрема й на найбільшому фестивалі документального кіно в Європі IDFA Амстердам 2018 року (в програмі найкращих фільмів року).

Продюсери фільму – Валентин Васянович (Гармата фільм, Україна) та Стефан Сіоан (East Roads, Франція). Стрічку створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно, IDFA Bertha фонду, польського національного телеканалу TVP Poland, Current Time TV та британського медіа The Guardian.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-