Зірка Голлівуду Шон Пенн приїхав до Києва

Зірка Голлівуду Шон Пенн приїхав до Києва

Фото
Укрінформ
Голлівудський актор та продюсер Шон Пенн уперше приїхав до України.

Як повідомляє Укрінформ, Пенн приїхав до Києва знімати документальне кіно про нашу країну. А на Інститутській, де його помітили, актор брав інтерв'ю на місці розстрілів Небесної сотні, інформує ТСН.

Повідомляється, що зйомки максимально засекречені. Знімальній групі заборонено розповідати будь-які подробиці, а героїв його інтерв'ю просять зберігати конфіденційність.

ФОТО ІГОРЯ ПОШИВАЙЛА З FACEBOOK 

Пенн вже не перший день в Києві. У понеділок він записував інтерв'ю із власником ветеранського бізнесу Леонідом Остальцевим. Піцерію той відкрив, повернувшись з війни, і думав, як жити далі. Вмів робити піцу, тому зрештою і взявся за цю справу. Зараз - це не просто успішний ресторан, а цілий напрям: під його франшизою працює не один ветеранський заклад.  "В мене тепер новий друг", - написав Остальцев в Instagram після розмови з Шоном Пенном.

Шон Пенн та Леонід Остальцев / instagram.com/leonid_ostaltsev

Окрім Києва, найближчі декілька днів світова зірка планує побувати у зоні бойових дій на передовій. Повідомляється, що Шона Пенна повезуть до Маріуполя. Далі будуть вирішувати, як то кажуть, "за ситуацією".

Як відомо, Шон Пенн – володар двох "Оскарів" за картини "Таємнича ріка" та "Гарві Мілк" , "Золотого глобуса" та "Каннської пальмової гілки" а ще багатьох нагород. Останні двадцять років, крім знімань в кіно, він займається волонтерською діяльністю і знімає документалку в бідних країнах, бере інтерв'ю у знакових людей. 

Серед найбільш резонансних – розмова із відомим наркобароном Хоакіном Гусманом Лоера, більш відомим як Ель Чапо. Цього мексиканця називали найнебезпечнішим злочинцем світу, а журнал Forbes ставив його на двадцять друге місце в рейтингу найвпливовіших. Невдовзі після зустрічі з Шоном Пенном Ель Чапо арештували.

Фото: Alen Fraser

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-