Українська режисерка зняла кліп для Post Malone та The Weeknd

Українська режисерка зняла кліп для Post Malone та The Weeknd

Відео
Укрінформ
Українська режисерка Таня Муїньо зняла кліп для дуету співаків Post Malone та The Weeknd на пісню One Right Now.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку Муїньо в Інстаграмі.

«Ви можете в це повірити? Я досі – ні! Дуже дякую всій команді — це було складно і божевільно, але ми впоралися», — йдеться у дописі режисерки.

На цей час кліп на хостингу Ютуб переглянули понад 1,3 млн разів.

Як повідомлялося, Таня Муїньо – українська кліпмейкерка, дизайнерка, стилістка, фотограф і режисерка. Відома роботою над кліпами таких популярних виконавців, як Monatik, «Время и Стекло», NK, Мішель Андраде та інших. Вона є рекордсменкою за кількістю нагород у номінації «Найкращий відеокліп» щорічної української премії YUNA.

У вересні її кліп на пісню Montero (Call Me By Your Name) репера Lil Nas X отримав три нагороди премії MTV Video Music Awards 2021 – у номінаціях «Відео року», «Найкраща режисура» та «Найкращі візуальні ефекти». 14 листопада кліп Муїньо на цю пісню отримав нагороду MTV Europe Music Awards 2021 у категорії «Найкраще відео».

Post Malone – американський репер, співак, автор пісень та гітарист, відомий хітом Rockstar. Його пісні та альбоми були номіновані на премію «Греммі», MTV Video Music Awards, MTV Europe Music Awards.

The Weeknd – канадський співак і продюсер ефіопського походження, відомий композиціями The Hills, Can't Feel My Face, Starboy та ін. Співак виграв дві премії «Греммі» та був номінований на премію «Оскар» за найкращий саундтрек до фільму. У 2017 році очолив рейтинг Forbes 30 найбільш високооплачуваних зірок спорту і шоу-бізнесу, яким на той час було менш як 30 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-