Міжнародний форум Kyiv Media Week відкрив реєстрацію для учасників

Міжнародний форум Kyiv Media Week відкрив реєстрацію для учасників

Укрінформ
Одинадцятий міжнародний медіафорум Kyiv Media Week (KMW), що відбудеться 14-15 вересня, відкрив реєстрацію для учасників.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі Держкіно, за підтримки якого пройде захід.

“Цьогорічний форум, організований за підтримки Державного агентства з питань кіно, великою мірою зосередиться на промоції українського кіно- й телеконтенту на світовому медіаринку та розвитку міжнародних партнерств. Відкриє медіафорум панельна дискусія за участю представників влади, бізнесу та незалежних ініціатив України, присвячена аналітиці актуального стану та візіях майбутнього українського кіно і телебачення. На форумі також передбачається широке обговорення тем, пов'язаних із серіальним виробництвом – одним із найдинамічніших напрямків української контент-індустрії”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, важливим акцентом форуму стане міжнародна копродукція. В контексті останніх законодавчих змін, які роблять співпрацю з Україною більш привабливою в очах міжнародних партнерів, можна чіткіше окреслити практичні перспективи нашої країни на глобальній мапі кіновиробництва. В межах секції, організованої за підтримки посольства Канади в Україні та Української кіноасоціації, експерти обговорять можливості для колаборації, що відкриваються для продюсерів у зв’язку з підписанням угоди між обома державами. Ця подія також буде включена в індустрійну секцію цьогорічного Міжнародного кінофестивалю в Торонто.

Читайте також: В Україні проведуть дослідження кіноосвіти через брак професіоналів

Повідомляється, що у дводенній програмі KMW 2021 передбачено понад 15 секцій: панельні дискусії, презентації, доповіді та inspiration talks за участю міжнародних медіаекспертів, трендсеттерів аудіовізуальної індустрії, державних управлінців та топменеджерів провідних українських медіакомпаній та продакшенів. Учасники форуму дізнаються про останні тенденції, успішні кейси та нові цінності в аудіовізуальній індустрії, інноваційні технології та їх використання провідними медіакомпаніями.

Також зазначається, що у партнерстві з Представництвом ЄС в Україні готується спеціальна секція за участі провідних бродкастерів про технологічні інновації європейського ринку контенту та їх роль у протидії дезінформації в ЗМІ.

KMW 2021 пройде у гібридному форматі й об’єднає переваги живого спілкування та дистанційної участі. Всі події відбуватимуться наживо з обмеженою кількістю глядачів у Hyatt Regency Kyiv. Водночас усі охочі матимуть безплатний доступ до прямої онлайн-трансляції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-