На висоті понад 1800 метрів у Карпатах: Hutsul Planet представив дебютний кліп

На висоті понад 1800 метрів у Карпатах: Hutsul Planet представив дебютний кліп

Відео
Укрінформ
Відомий проєкт із Коломиї Hutsul Planet зняв свій дебютний кліп на висоті понад 1800 метрів. 

Про це Укрінформу повідомила промоменеджер проєкту Галина Гузьо.

«Hutsul Planet, який позиціонує себе гуцульським проєктом номер один у світі і який мас-медіа називають «Відкриттям 2021 року», презентує свій перший кліп – на пісню «Весняні думи», яка дала назву його другому альбому. Режисер та оператор кліпу - відомий кінорежисер та кліпмейкер Тарас Химич, знаний за художніми фільмами «Жива» та «Король Данило». Зйомки тривали в екстремальних умовах у Верховинському районі на Івано-Франківщині, зокрема, на горі Шпиці висотою 1863 метри, одній із вершин гірського масиву Чорногора. Разом із музикантами героями відео стали альпіністи зі спортивно-гірського клубу «Білий камінь», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У мережі з’явилася перша серія анімаційної історії гуцулів

Як зазначається, зйомки планувалися ще на весну, але відбулися влітку.

«Весна-2021 була доволі пізньою. Тож і зйомки дебютного кліпу «Весняні думи» доводилося переносити кілька разів – бо на вершині у травні та червні все ще лежав сніг… Зрештою, у відео, знятому всередині літа, таки потрапили кадри і засніжених Карпат!» - розповідає засновник та керівник проєкту Hutsul Planet Михайло Балух.

Як повідомляється, у 2021 році Hutsul Planet випустив два альбоми – «Музика гір» та «Весняні думи», а також серію анімаційних історій про гуцулів та Карпати. Це масштабний культурологічний проєкт, діяльність якого поширюється на підтримку різних проявів гуцульської ідентичності. Наразі Hutsul Planet співпрацює з відомим українським продюсером Юрієм Нікітіним.

Фото: facebook.com/hutsulplanet

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-