Компанію Blizzard охопили протести через сексуальні домагання та дискримінацію

Компанію Blizzard охопили протести через сексуальні домагання та дискримінацію

Укрінформ
Співробітники всесвітньовідомої в індустрії відеоігор Activision Blizzard влаштували страйк із вимогами поліпшення умов праці, особливо для жінок, а також із засудженням сексуальних домагань та дискримінації, які, як нещодавно виявилось, мали місце у компанії.

Як повідомляє NBC News, акція протесту відбулася в середу, передає Укрінформ.

«Ми вважаємо, що наші цінності як співробітників компанії не відображаються у словах та діях нашого керівництва», - йдеться в заяві організаторів, оприлюдненій перед страйком.

Співробітники компанії протестували на території головного кампусу Blizzard у місті Ірвін, штат Каліфорнія. Крім того, акція протесту відбулася у віртуальному форматі – люди висловлювалися на підтримку активістів у соціальних мережах.

Читайте також: Вайнштейна екстрадували у Лос-Анджелес, йому загрожує 140 років в'язниці

Нагадаємо: 22 червня влада штату Каліфорнія звинуватила студію Blizzard Entertainment, а також корпорацію Activision Blizzard у створенні умов «постійних сексуальних домагань» та дискримінації за статевою ознакою. Проти компанії також був ініційований судовий позов.

Водночас керівництво компанії заперечує наявність проблем. На тлі цих подій акції Activision Blizzard впали майже на 8%, а капіталізація знизилася на 5 мільярдів доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-