У херсонському театрі продали з аукціону 15 ролей

У херсонському театрі продали з аукціону 15 ролей

Укрінформ
У Херсонському театрі імені Куліша з аукціону продали 15 ролей другого плану у виставі «Дванадцять стільців» за романом Ільфа і Петрова.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу повідомила керівниця літературно-драматичної частини Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Куліша Альона Мовчан.

«Ми реалізували мрію херсонців - провели аукціон ролей, під час якого 15 людей придбали ролі для того, щоб взяти участь у виставі «Дванадцять стільців», - зазначила Мовчан.

За її словами, люди, які (або для яких) придбали ролі, вже готуються до вистави, зокрема, займаються фізпідготовкою, вокалом, відбулася перша велика читка.

Читайте також: На Більському городищі просто неба покажуть «Лісову пісню»

Раніше генеральний директор театру Олександр Книга повідомив кореспонденту Укрінформу, що під час першого туру аукціону продали 10 ролей, виручивши майже 200 тис. грн. Таким чином у театрі не лише хочуть залучити додаткові кошти на підготовку вистави, але й розширити аудиторію глядачів. Передбачають, що готуватимуться до ролей і актори театру – на випадок, якщо непрофесійні артисти не зможуть з тих чи інших причин вийти на сцену. Прем’єра вистави відбудеться цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-