Короткометражний фільм «Післясмак» можна подивитися онлайн

Короткометражний фільм «Післясмак» можна подивитися онлайн

Трейлер
Укрінформ
Короткометражний квір-фільм Юрія Катинського «Післясмак» вийшов онлайн.

Відтепер стрічка доступна в онлайн-кінотеатрі Takflix.com. Про це Укрінформу повідомили у Takflix.

«Фільм доступний на всіх територіях з англійськими субтитрами», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, «Післясмак» - це історія однієї нічної пригоди з несподіваним фіналом, яка вже встигла підкорити глядачів українських і закордонних кінофестивалів.

Це історія про хлопця, що повертається у маленьке місто та зустрічається зі старими друзями. Врешті вони потрапляють в машину до п’яного незнайомця і їдуть до нього на каву. Не факт, що їм сподобаються наміри чоловіка, але спробувати варто, оскільки випадає нагода познайомитися з тими, з ким уже знайомі, оскільки це й нагода познайомитися із собою.

Читайте також: «Земля блакитна, ніби апельсин» отримала приз на кінофестивалі в Сіетлі

Фільм здобув головні нагороди львівського Wiz-Art, а також київських KISFF та «Відкрита ніч». Картину показували на Tallinn Black Night Film Festival в Естонії, The Tel Aviv International LGBT Film Festival в Ізраїлі та Schweizer Jugendfilmtage у Швейцарії.

Режисер розповідає про тему картини так: «Для мене ця стрічка про те, якими ми буваємо схожими у відчутті власної самотності. Усім потрібна любов. Ключовим у фільмі є бажання попросити пробачення. Не формально, а так, коли це дається важко й доводиться переступити через власну гордість і принципи. Це також акт любові».

Читайте також: Творча група української драми "Свято Хризантем" завершила зйомки на Балканах

Юрій Катинський - режисер кіно та театру, а також постановник музичних кліпів. Його робота «Я все про вас знаю» увійшла в кіноальманах «Чорновий зошит Майдану», ігрова короткометражка «Запаморочення» отримала диплом Національної академії мистецтв України, а «Післясмак» має найбільшу фестивальну історію у фільмографії автора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-