Кіностудії назвали акторів-претендентів на

Кіностудії назвали акторів-претендентів на "Оскар"

Укрінформ
Кіностудії назвали претендентів на американську премію «Оскар» в номінації на кращу чоловічу роль: ними стали Леонардо ДіКапріо, Меттью Різ, Роберт Паттінсон і Джонатан Прайс.

Про це повідомляє Indiewire.

«Претендентами на американську кінопремію «Оскар» в номінації краща чоловіча роль стали Леонардо ДіКапріо, Метью Різ, Роберт Паттінсон і Джонатан Прайс», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що студія Sony вирішила висунути ДіКапріо за роль у фільмі «Одного разу в Голлівуді» режисера Квентіна Тарантіно. А Бреда Пітта вона висунула за роль другого плану в цій же картині.

Читайте також: Україна висунула на "Оскар" фільм "Додому"

Також ця студія запропонувала у претенденти на престижну кінопремію Меттью Різа за головну роль у фільмі «Прекрасний день по сусідству». Кандидатом на премію за роль другого плану став Том Генкс.

Стрімінговий сервіс Netflix теж висунув своїх кандидатів на «Оскар». У головній номінації - Джонатан Прайс за роль Папи Римського Франциска в фільмі «Два папи», а в номінації за роль другого плану - Ентоні Гопкінс, який зіграв папу Бенедикта.

Читайте також: Лінч отримає першого "Оскара"

У свою чергу Variety зазначає, що актор Роберт Паттінсон був висунутий компанією A24 за головну роль у фільмі “Маяк”.

Як повідомлялося, цього року одна з найпрестижніших премій у галузі кінематографа «Оскар» у номінації «Найкращий актор» під час цьогорічної церемонії Американської кіноакадемії дісталася Рамі Малеку. Актор отримав нагороду за свою роботу в картині «Богемна рапсодія».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-