Вийшов трейлер молодіжної комедії “Халепа на 5 Baksiv”

Вийшов трейлер молодіжної комедії “Халепа на 5 Baksiv”

Відео
Укрінформ
Державне агентство України з питань кіно презентувало трейлер молодіжної комедії “Халепа на 5 Baksiv”.

Трейлер української комедії відомство розмістило на своїй сторінці у Facebook.

“Картина режисера Мирослава Латика створена за підтримки Держкіно і вийде в широкий прокат 7 листопада. Стрічка розповідає про Макса та Зеника, засновників стартапу 5BAKSIV.NET, які потрапляють у халепу. На допомогу вони кличуть дрібного шахрая Хом’яка та, намагаючись виплутатися, стають епіцентром розборок між невідомими силовиками та місцевим авторитетом”, - ідеться в пресрелізі.

Як зазначає продюсер фільму Олександр Дмитренко, спочатку був успішний серіал "5baksiv.net", створений у співпраці з BBC Media Action за підтримки Британської ради. Багато призів, прихильність глядачів та безліч невикористаного матеріалу надихнули команду на повний метр, тим паче фанати вимагали продовження серіальної історії, додав він.

“Це повністю інший, знятий з чистого аркуша фільм. Тільки трійця головних героїв залишилась від стартапу “5baksiv.net”, на чолі з колишнім кіношним адміністратором, а тепер досить відомим актором Дмитром Хом'яком", - розповів продюсер.

Читайте також: Вийшов трейлер фільму з Жаном Рено, який знімали в українських Карпатах

Крім Дмитренка, продюсерами фільму є Дмитро Хільченко та Поліна Бушинська. Оператор-постановник Євген Усанов. Композитор Максим Ячмінь.

У ролях - Дмитро Хом’як, Євгенія Гладій, Олександр Жуковін, Нікіта Бичков-Андрієвський, Денис Ейдер, Олег Примогенов, Ігор Пісний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-