Сенцов озвучив життєве кредо: Не прив'язуватися до речей — віддавати все людям

Сенцов озвучив життєве кредо: Не прив'язуватися до речей — віддавати все людям

Укрінформ
В одному зі своїх оповідань у книзі "Маркетер" кінорежисер Олег Сенцов виклав своє життєве кредо: не прив'язуватися до речей, а віддавати все людям.

Про це він розповів під час презентації цієї книги на 26-му Book Forum у Львові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В оповіданні йдеться про одну із моїх життєвих історій. В дитинстві я збирав колекцію значків. Серед них були і смішні, і серйозні. Але один був для мене найдорожчим: жестяний, подібний до жетонів американських поліцейських. Він був з орлом та абревіатурою із трьох літер "А" і символізував шкільну поліцію. Коли вступив в інститут, одногрупник-вірменин дуже вподобав той значок і просив його подарувати, бо його прізвище, ім'я й по батькові починалися на літеру "А". Я пошкодував тоді значок і відмовив вірменину, хоч це ніяк не вплинуло на подальші приятельські стосунки. А через кілька років, коли кімнатка в батьківському домі перейшла до племінника, приїхавши до батьків на канікули, знайшов значок в землі на грядці з помідорами. І зрозумів, так би мовити, марноту речей. Відтоді для мене головною стала людина", - зазначив Сенцов.

Читайте також: Сенцов презентував книгу "Маркетер" на Форумі видавців у Львові

Як повідомляв Укрінформ, у Львові в рамках 26-го Book Forum відбувся письменницький марафон "Листи з-за ґрат" та презентація книги за участю нещодавно визволеного в'язня Кремля - кримського кінорежисера Олега Сенцова. На презентації були присутні українська акторка Римма Зюбіна, правозахисниця, представниця Центру громадянських свобод Олександра Матвійчук та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-