Тринадцятий ВІННИЦіЯнський фестиваль вручить нагороди у п'ятницю, тринадцятого

Тринадцятий ВІННИЦіЯнський фестиваль вручить нагороди у п'ятницю, тринадцятого

Відео
Укрінформ
У Вінниці у п’ятницю утринадцяте вручать нагороди переможцям Міжнародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно.
Про це кореспондентові Укрінформу повідомив директор програм фестивалю Олександр Шемет.

«Міжнародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно цього року проводиться утринадцяте. Традиційно його переможці отримають головну нагороду фесту – «Золотого летючого слона». Відзначимо найкращих у п’ятницю, 13 вересня. Переможців визначатимемо в чотирьох номінаціях», - розповів він.

За його словами, на конкурс фестивалю надійшло понад 100 робіт від авторів з 8 країн. З них журі відібрало 19, які змагатимуться за першість у номінаціях «Шорт, побери»(пародійні короткометражки), анімація, кліпи та реклама.

Церемонія нагородження переможців фестивалю відбудеться у на головній площі Вінниці – Соборній у п’ятницю, 13 вересня. Цьогорічними ведучими церемонії та програм фестивалю будуть шоумен Юрій Горбунов та художник-мультиплікатор, режисер і сценарист Гаррі Бардін.

Читайте також: Українська стрічка отримала приз Венеційського кінофестивалю-2019

Проєкт «ХІІІ Міжнародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно» став одним з переможців конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, реалізацію яких підтримує обласний бюджет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-