У США помер творець

У США помер творець "Чорного плаща" і "Смурфиків"

Укрінформ
Один з сценаристів багатосерійних американських мультфільмів "Пінки та Брейн", "Чорний Плащ" і "Смурфики" Гордон Бресак помер на 69-му році життя.

Про це повідомив його син Джеймс Брэссак в інстаграмі.

Слова не можу описати, як я відчуваю прямо зараз. Ти мій наставник, мій партнер, мій герой, мій кращий друг, але найбільше ти мій батько. Я сумую за тобі більше, ніж ти думаєш. Я знав, що цей день прийде, але якось завжди думав, що ви побили шанси і жити вічно, тому що те, що ти зробив, ти впоралася. Спасибі за все, чого ти вчив мене. Спасибі за те, що оповідач і прищеплення любові до історії в мені. Спасибі, що змушуєте мене дивитися кіно після кіно, коли я був маленьким і ставив мені запитання про них. Спасибі, що сказали мені, що я збирався бути режисером, перш ніж я навіть знав, що це означало. Ви мали на увазі світ для мене, ви завжди були і завжди будуть. Я завжди буду вдячна за те, що змогла написати з кращим письменником, якого я коли-небудь знав, ви і я буду любити цей фільм до кінця мого життя. За іронією долі, ми обидва писали, що розповідь про цьому моменті сьогодні, і все ж ми ніколи не говорив іншому. Я люблю тебе тато, до Місяця і назад. Жорстоке сумую за тобою завжди. РІП. Для тих з вас, читаючих мій тато любив смішити людей, і їм дуже вдячна його спадщина живе через багато мультиків він написав і зробив. Якщо ви любите мультики подивитися епізод з "Пінкі та Брейн" або anamaniacs і сміятися в його честь. Я знаю, що він хотів.

Допис, поширений Джеймс Каллен Bressack (@jamescullenb)

"Мій батько любив смішити людей, і я дуже вдячний, що його спадщина живе завдяки безлічі мультфільмів, які він написав і зробив. Якщо вам подобаються мультики, подивіться одну з серій "Пінки і Брейна" або "Бешкетних анімашок" і посмійтеся на його честь. Я знаю, що він хотів би цього", - йдеться в повідомленні.

Сценарист помер в Лос-Анджелесі після тривалої боротьби з хворобою, уточнює видання Голлівуд Репортер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-