В Україні знімають мінісеріал про фермерів

В Україні знімають мінісеріал про фермерів

Укрінформ
В Україні створюють мінісеріал «Фермери», який просуває ідею фермерства та відновлення українського села.

Про це поінформував автор сценарію мінісеріалу Олексій Комаровський на пресконференції , повідомляє кореспондент Укрінформу.

Серіал покликаний просувати ідею фермерства…прототипами головних героїв серіалу стали власники сімейної молочної ферми на Рівненщині, родина повернулася з заробітків, щоб створити і розвивати власну сімейну ферму…”, - розповів Комаровський.

Він зазначив, що основною цільовою аудиторією мінісеріалу стануть мешканці села. За його словами, це буде драмеді, яке поєднає в собі елементи комедії і драми.

Також Комаровський додав, що скоріш всього зйомки будуть проходити на сімейних молочних фермах та інших локаціях Рівненської області.

Президент Української кооперативної федерації Михайло Корилкевич зазначив, що міні-серіал "Фермери" покликаний змінити ставлення українського суспільства до сучасного села.

Читайте також: Американська компанія купила права на прокат фільму про Голодомор

Продюсер серіалу Олександр Гладунов зауважив, що мінісеріал буде складатися з чотирьох серій. Після створення сценарію буде знято тизер мінісеріалу. За його словами, сформований у результаті роботи презентаційний пакет буде запропоновано потенційним інвесторам зйомок серіалу.

Ідея серіалу "Фермери" належить Рівненському обласному благодійному фонду "Любіть Україну", який популяризує проєкт сімейних молочних ферм у Західній Україні. Написання сценарію та створення індивідуального презентаційного пакету для телевізійного міні-серіалу підтримав Український культурний фонд. Грант отримала телерадіокомпанія "Ритм".

Фото: www.agriacta.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-