Вайнштейн хоче виплатити $44 мільйони постраждалим жінкам

Вайнштейн хоче виплатити $44 мільйони постраждалим жінкам

Укрінформ
Голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн, якого звинувачують у сексуальних домаганнях близько 80 жінок, збирається виплатити $44 мільйони постраждалим особам та кредиторам, які співпрацювали з його компанією Weinstein Company.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на три джерела.

"Гарві Вайнштейн та колишні члени правління студії досягли попередньої угоди на суму 44 млн доларів для вирішення судових справ, поданих жінками, які звинувачували його в сексуальних домаганнях", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, запропонована сума становить менше половини від тієї, яку спочатку планувалося виділити на фонд жертв насильства.

Читайте також: Суд відхилив позов актриси Ешлі Джадд проти Харві Вайнштейна

Імовірно, продюсер пропонує потерпілим жінкам, кредиторам і колишнім членам керівництва його компанії близько $30 млн, ще $14 млн можуть отримати помічники і підлеглі Вайнштейна в якості судових витрат у справі про банкрутство, яке розглядається в штаті Делавер.

Як повідомлялося, скандал навколо Гарві Вайнштейна вибухнув у жовтні 2017 року. Ця справа викликала загальносвітові дебати про сексуальні домагання під хештегом #MeToo. Про претензії різної тяжкості до продюсера заявили близько 80 жінок. За деякими з цих випадків Вайнштейну пред'явили звинувачення. Він визнав факти неналежної поведінки, проте, як і раніше, відкидає звинувачення в сексуальних діях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-