Дружина Андре Тана запускає власний бренд піжам

Дружина Андре Тана запускає власний бренд піжам

Фото
Укрінформ
Дружина українського дизайнера Андре Тана Аліна Харечко презентувала власний бренд піжам і домашнього одягу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, вона відкрила у Києві скандинавський простір Home Wings, який об’єднує шоу-рум, бібліотеку, кав’ярню і фотостудію.

«Наш новий концептуальний бренд включає в себе не лише одяг для дому, а й простір у скандинавському стилі хюгге, наповнений атмосферою затишку і комфорту вікінгів. У нас можна придбати піжаму, в якій кожна дівчина буде виглядати шикарно і вдома, і на вечірці. До того ж, вона зможе відразу зробити фотосесію у наших фотозонах», - розповіла Укрінформу власниця бренду.

Дружина Андре Тана представила бренд піжам / Фото: Прес-служба Андре Тана

Ексклюзивні ескізи піжам і домашнього одягу спеціально для дружини створив Андре Тан.

Читайте також: Українцям пропонують безкоштовний онлайн-курс з веб-розробки

Харечко розповіла, що давно мріяла створити комфортне і стильне місце для дівчат, де, закинувши ноги на м’яке підвіконня і закутавшись у плед, можна читати книги з бібліотеки, працювати, проводити зустрічі чи просто пити смачну каву з десертами.

«Це простір, де будуть проходити майстер-класи для справжніх дівчаток: про харчування, здоров’я, бізнес. Я намагалася зробити його максимально затишним і сама особисто обирала кожен елемент декору», - додала власниця бренду Home Wings.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-