"Холодним вітром": Kolonas випустили кліп про війну

Відео
Укрінформ
У мережі з'явився кліп українського гурту Kolonas про наслідки гібридної війни Росії проти України: розповідь ведеться від імені загиблого на фронті військовослужбовця.

"Ми не можемо стояти осторонь і ми не хочемо мовчати", - заявили учасники гурту, презентувавши дебютний кліп.

"Присвячується всім батькам та дітям, життя яких змінила війна. “Холодним вітром” - наш перший трек, наше бачення і наш крик. Це емоції і переживання, які проросли крізь душу в текст і музику. Ми не можемо стояти осторонь і ми не хочемо мовчати", - зазначається в описі до відео. 

Композицію прокоментували в 93-й окремій механізованій бригаді ЗСУ "Холодний яр". "Російсько-українська війна принесла нашій націй багато горя та сліз, але також російська агресія пробудила в українцях давно забутий гонор, звитяжність, силу духу. Війна стимулювала національну творчість усіх рівнів і музика теж не стала винятком. Тож пропонуємо вам кліп на пісню гурту KOLONAS "Холодним вітром". Завдяки таким творам наші нащадки завжди пам'ятатимуть нашу боротьбу з агресором та ту ціну, яку ми щодня платимо за українську незалежність", - написали в прес-службі бригади.
Ролі в кліпі виконали актори Римма Зюбіна та Іван Довженко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-