Асоціація кіноіндустрії видала каталог українських фільмів 2018/2019 років

Асоціація кіноіндустрії видала каталог українських фільмів 2018/2019 років

Укрінформ
В Україні вийшли “Каталог українських фільмів 2018/2019 рр.” та збірник “Co-Production Guide. Ukraine is Your Destination”.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Держкіно.

“Обидва видання створені Асоціацією кіноіндустрії України за підтримки Державного агентства України з питань кіно”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, збірник “Co-Production Guide. Ukraine is Your Destination” має на меті швидко та у зручній формі інформувати про Україну як привабливого партнера зі стрімким розвитком кіноіндустрії, країну, зручну для міжнародних копродукційних та сервісних проектів.

Видання має аналітичний характер, вмщує детальну інформацію про стан української кіноіндустрії, докладні дані про учасників українського кіноринку та законодавство України у сфері кіно, розгорнуту інформацію про державне фінансування, виготовлення, національний прокат та міжнародну дистрибуцію фільмів, кількість кінотеатрів та залів у них, їх відвідуваність глядачами тощо.

“Каталог українських фільмів 2018/2019 рр.” містить інформацію про ігрові художні фільми: короткометражні; повнометражні, завершені виробництвом; повнометражні, що перебувають на стадії виробництва.

Читайте також: Держкіно показали завершений фільм про художника Івана Приходька

Обидва видання будуть поширюватись на міжнародних кінофорумах в Україні та за кордоном, стендах та Українських павільйонах на міжнародних кіноринках. Їх передадуть до посольств та українських культурних представництв за кордоном.

Електронні версії каталогів можна завантажити за посиланням: https://fex.net/s/fpsadze.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-