Гран-прі фестивалю “Яскраві діти України” виграла 13-річна жителька Донеччини

Гран-прі фестивалю “Яскраві діти України” виграла 13-річна жителька Донеччини

Фото
Укрінформ
Уродженка Мирнограда на Донеччині 13-річна Христина Старикова, лауреат Всеукраїнського телевізійного дитячого пісенного фестивалю-конкурсу “Соловейко України”, здобула Гран-прі на Всеукраїнському вокальному конкурсі “Яскраві діти України 2019''.

Про повідомила заступник директора Фонду “Україна” Тетяна Мельник.

“Відбіркові тури проходили в кожній області. У Донецькій області прослуховували більш ніж 500 дітей, серед яких обрали 45 найкращих. А вже з них - 15 учасників конкурсу”, - розповіла Тетяна Мельник.

Вона зазначила, що у суперфіналі, який відбувся 29 березня у столичному Палаці “Україна”, де всі учасники співали в супроводі оркестру, Христина з хітом “And I' am telling you”' переконала і журі, і всіх присутніх у тому, що сила її вокалу і артистичність виконання – найяскравіші. 13-річній вокалістці вручили Гран-прі конкурсу “Яскраві діти України 2019”, також вона отримала спеціальний приз – авторську пісню Руслана Квінти і право запису у професійній студії.
Читайте також: На Вінниччині стартує фестиваль ромської культури

Заступник директора директора Фонду “Україна” додала також, що цьогорічна лауреатка фестивалю-конкурсу “Соловейко України” 11-річна Анна Чайка з м. Славута Хмельницької області здобула Першу премію на Всеукраїнському конкурсі “Нове обличчя” - у номінації академічний вокал.

Фото: Фонд "Україна"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-