Вийшов перший трейлер українського фентезі “Поліна і таємниця кіностудії”

Вийшов перший трейлер українського фентезі “Поліна і таємниця кіностудії”

Відео
Укрінформ
Сімейна пригодницька стрічка режисера Оліаса Барка “Поліна і таємниця кіностудії” вийде у широкий прокат 22 серпня, а нині оприлюднено його перший трейлер.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно, за підтримки якого створено фільм.

Перший трейлер, оприлюднений на Youtube-каналі Держкіно, знайомить глядача з головною героїнею – дівчинкою Поліною, яка подорожує загадковими та небезпечними світами по той бік кіноекрана.

Виробництво сімейного пригодницького фільму “Поліна і таємниця кіностудії” здійснили компанії Kinorob (Україна), WILD TRIBE FILMS (Бельгія, Франція) за підтримки Держкіно.

Режисер, співпродюсер та співавтор сценарію - Оліас Барко, фільм якого “Убий мене, будь ласка” в 2010 році здобув понад десять міжнародних кінонагород, зокрема й приз за найкращу режисуру на другому Одеському МКФ. Оператор - Тьєррі Арбогаст.

У “Поліні” задіяні талановиті українські актори та досвідчені європейські кінозірки. Головну роль виконала юна Поліна Печененко. Боксера зіграв відомий спортсмен і актор Василь Вірастюк, а образ його дівчини втілила Яна Новікова. Іноземний каст представлений такими артистами, як Жан Рено, Віржіні Ледуаєн, Сол Рубінек, Едуар Бер, Сіверія Янушаускайте.

Читайте також: НВО виклав трейлер серіалу "Чорнобиль"

Фільм розповідає історію про Поліну, яка нічого не знає про своє минуле і батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою та двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину – кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в небезпечну подорож світами інших кінофільмів. Тут дівчина знаходить нових друзів, за допомогою яких має розгадати всі загадки та здійснити головну мету цієї дивовижної мандрівки – дізнатись правду про власну родину.

Фото: Держкіно

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-