В Ірландії зірку ММА Конора Макгрегора підозрюють у згвалтуванні

В Ірландії зірку ММА Конора Макгрегора підозрюють у згвалтуванні

Укрінформ
Ірландська поліція розслідує справу проти зірки ММА (змішані єдиноборства) Конора Макгрегора, якого підозрюють у сексуальному насильстві.

Про це повідомляє The New York Times.

"Конор Макгрегор, найбільша зірка боїв без правил і один з найбільш високооплачуваних спортсменів світу, перебуває під слідством в Ірландії після того, як у грудні жінка звинуватила його в сексуальному насильстві", - йдеться у повідомленні.

Жінка заявила в поліцію, що Макгрегор здійснив над нею сексуальне насильство в готелі Beacon у Дубліні. У січні його затримали і допитали.

Як зазначається, Макгрегор офіційно не був звинувачений у злочині. Його адвокат не прокоментував інформацію.

Згідно з протоколом у кримінальних розслідуваннях в Ірландії та більшій частині Європи, офіційні звинувачення не обов'язково слідують за арештом.

У вівторок, 26 березня, Макгрегор оголосив про завершення спортивної кар’єри.

“Усім привіт, швидке оголошення, сьогодні я вирішив залишити спорт, офіційно відомий як "Змішані бойові мистецтва". Бажаю всім моїм колишнім колегам добре йти вперед у змаганнях. Тепер я приєднаюся до своїх колишніх партнерів, які вже у відставці”, - написав Макгрегор.

Читайте також: Зірка ММА Конор Макгрегор оголосив про завершення спортивної кар’єри

Раніше повідомлялося, що зірка ММА ірландський боєць Конор Макгрегор напав на фаната, який намагався його сфотографувати, і опинився за гратами. Пізніше він був випущений під заставу 12,5 тисячі доларів. На спортсмена чекають тривалі судові розгляди.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-