Фанатам

Фанатам "Гри престолів" найбільше подобається Серсея

Фото
Укрінформ
Фанати "Гри престолів" склали власний рейтинг найкращих та найгірших персонажів серіалу.

Підсумки голосування підбилр видання The Independent.

Загалом до рейтингу увійшли 70 акторів серіалу. Першу сходинку посіла одна з головних героїнь Серсея Ланністер (Ліна Гіді), вправність якої, попри жахливі вчинки Серсеї, високо оцінили глядачі.

На другому місці - брат Серсеї Тіріон Ланністер, якого зіграв Пітер Дінклейдж. Тіріон, попри свій низький зріст, зміг обдурити своїх найсильніших ворогів, а також здивував розумом та кмітливістю.

На третьому місці у фанатському рейтингу теж Ланністер - брат Серсеї і Тіріона Джейме, роль якого виконав Ніколай Костер-Вальдау. Він перебував в інтимних стосунках із Серсеєю і водночас влаштовував власні політичні ігрища, а наприкінці  сьомого сезону навіть різко змінив свою позицію.

Читайте також: НВО назвав тривалість серій фінального сезону "Гри престолів"

Окрім Ланністерів, до першої десятки також потрапили Кейтилін Старк, Джоффрі Баратеон, Сандор "Пес" Кліган, Санса Старк, Брієнна Тарт, Пітер Бейліш і Робб Старк.

На останньому 70-му місці у рейтингу фанатів "Гри престолів" -  Рікон Старк. Цього персонажа назвали "дитиною сім’ї Старків, яка найбыльше дратує". Поруч із ним розташувалися Робін Аррен та Ренлі Баратеон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-