Український

Український "Вулкан" везуть іще на кілька престижних кінофестів

Укрінформ
Створена за підтримки Держкіно драма з елементами комедії режисера Романа Бондарчука “Вулкан” продовжує мандрувати кінофестивалями.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

“В український прокат “Вулкан” виходить 4 квітня. У наступні кілька тижнів стрічку покажуть у Франції, Швейцарії, Туреччині, Австрії, США та Аргентині”, - ідеться в повідомленні.

Розклад показів такий: з 19 по 21 березня “Вулкан” візьме участь у конкурсній програмі Міжнародного кінофестивалю у Фрібурзі (Швейцарія); 1, 4 та 7 квітня – в конкурсі фільмів країн Центральної та Східної Європи пам’яті Джорджа Ганда на Клівлендському міжнародному кінофестивалі (США); з 4 по 20 квітня – у Міжнародному кінофестивалі Святого Поля в Міннеаполісі (США); 3 - 14 квітня - у найбільшому кінофестивалі в Південній Америці БАФІЧІ в Буенос-Айресі (Аргентина); 6 квітня “Вулкан” покажуть в Парижі (Франція) на фестивалі Днів українського кіно; 6, 9, 10 квітня - на Міжнародному кінофестивалі в Стамбулі (Туреччина); 25 - 30 квітня – на Міжнародному кінофестивалі “Crossing Europe” в Лінці (Австрія).

Одночасно з програмою міжнародних релізів команда проекту презентує новий трейлер.

Головний герой фільму Лукас, якого зіграв Сергій Степанський, переживає захопливі пригоди, аби віднайти нового себе. Компанію йому складають персонажі Віктора Жданова та Христини Дейлик.

Читайте також: Український фільм “Кохання” відібрали на конкурсу фестивалю анімаційного кіно

Як повідомлялося, “Вулкан” вже здобув сім престижних нагород, а режисер Роман Бондарчук отримав 9 березня Шевченківську премію. Світова прем’єра стрічки відбулася 1 липня 2018 року на Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах.

Виробництво фільму здійснила компанія “ТАТО ФІЛЬМ”, яку очолює продюсер Олена Єршова. Компанія вже створила 9 повнометражних міжнародних проектів, що здобули більше 130 міжнародних призів і нагород. Дистриб'ютор фільму в Україні - компанія UFD.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-