Вийшов новий трейлер четвертих

Вийшов новий трейлер четвертих "Месників"

Відео
Укрінформ
У Мережі з'явився новий трейлер фільму «Месники: Завершення», що розкрив низку важливих деталей.

Про це повідомляє oKino.ua.

У ролику ми можемо бачити, як супергерої, котрі лишилися живими, оплакують втрату друзів і близьких, в їхні лави повертається Соколине Око (тільки тепер його образ значно жорсткіший, а ім'я він змінив на Ронін), Тоні Старк готується померти на самоті у космосі, водночас команда (точніше, те, що від неї лишилося) хапається за будь-який шанс усе врятувати.

І судячи з усього, план порятнку є у Людини-мурахи/Скотта Ленга, а сподівання на перемогу над Таносом пов'язані з Капітаном Марвел/Керол Дэнверс.

Раніше подейкували (а саме після того, як папараці помітили на знімальному майданчику акторів зі старими зачісками їхніх персонажів й у старих костюмах), що Месникам вдасться перемогти Таноса за допомогою подорожі у часі: тобто герої повернуться в минуле і не допустять знищення половини Всесвіту.

Читайте також: Вийшов трейлер фінального сезону серіалу «Гра престолів»

У новому трейлері ми справді бачимо картинки з минулого кожного із супергероїв. Щоправда, ці картинки розфарбовані у монохром. Наразі незрозуміло, чи це дійсно подорож у минуле, чи то просто спогади....

Нагадаємо, фільм "Месники: Завершення" стартує в українському прокаті 25 квітня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-