KAZKA теж відмовилася від участі у Євробаченні-2019

KAZKA теж відмовилася від участі у Євробаченні-2019

Укрінформ
Український гурт KAZKA відмовився брати участь у Євробаченні-2019.

Про це учасники музичного колективу повідомили на своїй сторінці у Facebook.

"На пропозицію НСТУ у нас є чітка відповідь: ми не поїдемо в 2019 році на Євробачення", - йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні зазначається, що бенду не потрібна перемога за будь-яку ціну.

“Ми хочемо i мали б за честь представляти Україну на Євробаченні. Ми вклали в це бажання багато сил, енергії, часу. Ми за цим йшли на Нацвiдбiр. Але нам не потрібна перемога будь-якою ціною”, - зазначили представники KAZKA.

Попри це, учасники музичного колективу готові представити Україну на конкурсі наступного року.

“Ми не відмовляємося від своєї головної мети — нести українську культуру світові. Ми готові представити Україну на конкурсі в наступному році, якщо нас оберуть”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2019" перемогла співачка Maruv (Ганна Корсун), яка отримала найбільшу кількість балів серед шести конкурсантів. Це викликало скандал, причиною якого стало запитання, а яким чином до конкурсу були допущені виконавці, що гастролюють в РФ.

Читайте також: Україна може відмовитися від участі в Євробаченні-2019 – НСТУ

Переможниця національного відбору мала підписати договір із Національною суспільною телерадіокомпанією Україною. Одна з умов договору – відмова від гастролей у РФ, які співачка запланувала на квітень. Однак Національна суспільна телерадіокомпанія України та команда співачки Maruv не дійшли згоди щодо умов контракту, і співачка відмовилася їхати на конкурс.

Гурт Freedom-jazz, який посів друге місце у національному відборі на Євробачення-2019, також відмовився від участі в цьому міжнародному пісенному конкурсі.

Водночас член правління Національної суспільної телерадіокомпанії (НСТУ) Олександра Кольцова заявляла, що Україна може не делегувати жодного учасника на пісенний конкурс Євробачення-2019.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-