Золота малина-2019: Трампа назвали найгіршим актором

Золота малина-2019: Трампа назвали найгіршим актором

Укрінформ
Дональд Трамп переміг у номінації «найгірший актор» та отримав приз – Золоту малину.

Про це повідомляє Reuters.

«Президент США Дональд Трамп та комедійний фільм про Шерлока Холмса в суботу (23 лютого) отримали щорічні нагороди Золотої малини у номінаціях найгірша акторська гра та найгірший фільм 2018 року», - йдеться у повідомленні.

Трамп завоював титул найгіршого актора за свої ролі у документальних фільмах 2018 року «Загибель країни» та "Фаренгейт 11/9".

Радник Білого дому Келліан Конвей була визнана найгіршою актрисою другого плану за роль у архівних кадрах фільму "Фаренгейт 11/9".

Лауреатів 39-ї премії «Золота малина» за сумнівні заслуги у сфері кінематографа за 2018 рік оголосили у суботу в Лос-Анджелесі.

Переможців цієї антікінонагради традиційно назвали за день до вручення «Оскара», запланованого на неділю, 24 лютого.

Читайте також: The 1975 та Кельвін Харріс стали переможцями музичної премії Brit Awards

Одним із трьох лідерів за кількістю номінацій стала комедія «Голмс & Ватсон», яку в підсумку й визнали найгіршим фільмом року. Картина перемогла також у категоріях «Найгірший ремейк або сиквел», «Найгірший режисер» (Ітан Коен) і «Найгірший актор другого плану» (Джон Сі Райлі).

Крім «Голмс&Ватсон», на шість «Золотих малин» претендували кримінальна драма «Кодекс Готті» Кевіна Конноллі та комедія «Дорослі іграшки» Брайна Генсона.

Номінантів та переможців премії визначають он-лайн близько 1000 членів Золотої малини з 24 країн, які реєструються у мережі та сплачують членський внесок у розмірі 40 доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-