До роковин Євромайдану покажуть історії загиблих героїв

До роковин Євромайдану покажуть історії загиблих героїв

Укрінформ
Запустили відеопроект «Характери гідності», присвячений п’ятій річниці Революції Гідності. Він складається з серії роликів про загиблих учасників під час розстрілів на Майдані.

Як повідомляє Радіо Свобода, авторкою ідеї та режисеркою проекту стала член громадського об’єднання «Родина Героїв Небесної сотні» Дарина Кульчицька. А реалізувати серію вдалося завдяки Національному музеї Революції гідності (Музеї Майдану).

Читайте також: Кіно, виставки, футбол – програма заходів до Річниці Революції Гідності

“Мета проекту – нагадати українському суспільству про те, що герої загинули, щоб дати шанс кожному українцеві, всьому суспільству, країні і державі розвиватись, оновлюватись. Ідея коротких відеосюжетів – показати загиблих героїв тими, ким вони були: звичайними людьми зі своїми мріями і сподіваннями й вірою в майбутнє”, – сказала Кульчицька в коментарі для Радіо Свобода.

За словами режисерки, хоч проект «Характери гідності» розповідає про загиблих героїв, у них ідеться не про смерть, а про життя.

Відеоролики проекту демонструватимуть кілька українських телеканалів, а також використовуватимуть під час дипломатичних заходів. Крім того, подивитись їх можна в Музеї Майдану або на YouTube-каналі музею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-