Щосекунди в інтернеті з’являється 11 нових користувачів – дослідження

Щосекунди в інтернеті з’являється 11 нових користувачів – дослідження

Інфографіка
Укрінформ
Міжнародні компанії We Are Social and Hootsuite оприлюднили результати дослідження “Цифрові технології 2019”, в якому описали, як за рік змінився світовий інтернет-ландшафт.

Як повідомляють на сайті We Are Social, головною метою цього дослідження було визначити вектори розвитку цифрового світу у 2019 році.

Згідно з отриманими даними, щодня до світової мережі в середньому приєднується більше мільйона осіб – приблизно 11 нових користувачів за секунду.

З січня минулого року кількість інтернет-користувачів зросла на 366 мільйонів і склала 4, 39 мільярди.  

Унікальних мобільних користувачів сьогодні у світі налічується близько 5,11 мільярдів, що на 100 мільйонів більше, ніж торік. Соціальними мережами у 2018 році почали користуватися 288 мільйонів чоловік. Тепер загальна кількість юзерів соцмереж – 3,48 мільярди.

Також дослідження виявило, що в середньому користувачі проводять онлайн 6 годин 42 хвилини на день, що менше на 7 хвилин, ніж у 2018 році.

Найбільш відвідуваним веб-сайтом у світі став Google. Друге місце посів YouTube, а на третій позиції опинився Facebook.

Слід зауважити, що змінився спосіб взаємодії людини з глобальною мережею. На початку 2019 року набагато більше користувачів почали застосовувати голосові команди і голосовий пошук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-