Постапокаліпсис і фантастичні створіння. Гурт “Один в каное” презентував новий кліп

Постапокаліпсис і фантастичні створіння. Гурт “Один в каное” презентував новий кліп

Відео
Укрінформ
Український гурт “Один в каное” випустив кліп на пісню “У мене немає дому”, яка увійде до майбутнього альбому. Ця відеоробота стала першою за останні 9 років існування дуету.

Про це повідомляє прес-служба “Один в каное”.

Режисером ролику виступив Володимир Власенко, який обрав композицію “У мене немає дому” для екранізації через її автобіографічність.

“Коли я вперше почув цю пісню, я був у дорозі - їхав нічним рейсом до селища, де я виріс. Мій батько помер, і тепер мені було потрібно продати будинок, що простоював порожнім вже довгий час. Згадуючи моменти з дитинства, я натрапив на лайв-версію треку "У мене немає дому". Вона була настільки проникливою і близькою до моїх думок, що я одразу почав шукати ідеї для її візуального втілення”, – розповідає Власенко.

Читайте також: Ukraine Now, Сенцов і KAZKA: культурні підсумки 2018 року

За сюжетом відео, маленький герой вирішує піти з дому через непорозуміння з батьками. Він знайомиться з войовничим козаком і вирушає з ним у подорож. Дорогою вони потрапляють у фантастичні місця та зустрічають чудернацькі створіння. За словами солістки гурту Ірини Швайдак, навіть в уявних друзів хлопчика є свій дім, куди їм час повертатись, тому врешті-решт подорож обертається замкнутим колом, яке знову приводить героя до знайомого будинку.

Невдовзі гурт “Один в каное” вирушить на гастролі українськими містами. Перший концерт відбудеться 28 березня в Ужгороді, потім музиканти відвідають Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький, Дніпро і Одесу. Заключний концерт туру пройде 21 квітня у київському Жовтневому палаці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-