Засновник Amazon заявив про розлучення. На кону – $137 мільярдів

Засновник Amazon заявив про розлучення. На кону – $137 мільярдів

Укрінформ
Засновник компанії Amazon.com Inc. та один із найбагатших людей планети Джефф Безос та його дружина Маккензі Безос вирішили розлучитися.

Про це повідомили обоє членів подружжя у Twitter.

"Як відомо нашій родині та близьким друзям, після довгих років дослідження відносин та випробувань розлукою, ми вирішили розлучитися і залишитися друзями. Ми неймовірно щасливі, що знайшли один одного і дуже вдячні одне одному за роки, що були одружені. Якби ми знали, що розлучимось після 25 років спільного життя, ми зробили б це ще раз”,  – йдеться у їхньому дописі.

Читайте також: Екс-дружина олігарха Ахмедова відсудила у нього понад $570 мільйонів

Джефф і Маккензі Безос прожили 25 років разом і мають четверо дітей. Вони зазначили, що продовжать підтримувати стосунки й в якості батьків, друзів та ділових партнерів.

Наразі настає етап поділу спільно нажитого майна. За даними Bloomberg, статки Деффа Безоса складають $137 мільярдів, таким чином він входить  до 500 найбагатших людей світу. Як зазначає Bloomberg, якщо пара поділить цю суму навпіл, Маккензі Безос отримає $69 мільярдів і стане найбагатшою жінкою планети.

Інформації про те, чи підписували Безоси шлюбну угоду, немає. Як пара вирішить поділити свої статки ймовірно стане відомо згодом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-