У кінотеатрах покажуть фільм про дизайнера-авангардиста Дріса ван Нотена

У кінотеатрах покажуть фільм про дизайнера-авангардиста Дріса ван Нотена

Відео
Укрінформ
В український прокат вийде документальний фільм “Дріс”. Він розповідає про життя і творчість відомого дизайнера, одного із засновників бельгійського авангарду Дріса ван Нотена.

Як повідомляють представники компанії KyivMusicFilm, котра організовує покази, “цей фільм показує досі невідому сторону легендарного бельгійського кутюр’є й неодмінно буде цікава навіть тим, хто ніколи не стежив за сучасною модою”. Завдяки картині у глядачів буде можливість побачити процес створення колекцій Dries Van Noten, завітати до майстерні дизайнера у Калькутті, де виготовляються фірмові вишивки його бренду, й навіть зазирнути в будинок і сад ван Нотена.

Режисером стрічки виступив німецький документаліст Рейнер Хольцемер, який фільмував життя багатьох зіркових постатей, серед яких, наприклад, режисер Девід Лінч. Дріса ван Нотена він три роки вмовляв на зйомки фільму і врешті домігся свого. Картина “Дріс” охоплює рік з життя дизайнера. У ній йде мова не лише про кар’єру, але й про особисте життя ван Нотена, а також розкривається його філософія та світобачення.

Стрічка “Дріс” вийде у прокат 17 січня. Покази будуть проходити в кінотеатрах “Київ”, “Планета Кіно”, а згодом “Жовтень” і “Батерфляй Deluxe”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-