Кевіну Спейсі загрожує до п'яти років за непристойні домагання до підлітка

Кевіну Спейсі загрожує до п'яти років за непристойні домагання до підлітка

Укрінформ
Прокуратура округу Кейп-Айленд висунула проти відомого американського актора Кевіна Спейсі офіційні звинувачення, пов'язані з домаганнями та насильством проти 18-річного хлопця, які передбачають до п'яти років ув'язнення.

Суд по справі має відбутися на початку січня, повідомило в понеділок американське інформагентство Associated Press.

"Кевін Спейсі був звинувачений у домаганні до 18-річного сина телеведучої з Бостона в 2016 році", - зазначається в повідомленні.

Кримінальна справа проти оскароносного актора була порушена після кількох сексуальних скандалів, які набули гласності впродовж минулого року.

Тепер 59-річний Спейсі повинен 7 січня з'явитися до суду на курортному острові Нантакет для відповіді на обвинувачення у непристойному рукоприкладстві. Якщо звинувачення будуть доведені, актору загрожує до п'яти років ув'язнення, зазначає видання.

Читайте також: Папа Римський звільнив двох радників, замішаних у сексуальному скандалі

Нагадаємо, за минулий рік проти Кевіна Спейсі була висунута ціла низка звинувачень у сексуальних домаганнях, причому за період з середини 1980-х років до 2016 року.

Кар'єра Спейсі похитнулася, коли 30 жовтня минулого року актор Ентоні Репп озвучив перші скарги на нього. На тлі скандалу американська мережа Netflix призупинила виробництво серіалу "Картковий будинок", в якому знімався Спейсі, і заявила, що розриває співпрацю з актором.

Відтоді кілька інших людей також звинуватили його в агресивній сексуальній поведінці. Крім того, в липні цього року поліція Британії розпочала розслідування за трьома новими звинуваченнями проти Спейсі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-