Ukraine NOW: Eurotour — Варшаві показали красу України у віртуальній реальності

Ukraine NOW: Eurotour — Варшаві показали красу України у віртуальній реальності

Фото
Укрінформ
Гості та мешканці Варшави у п’ятницю мали змогу побачити красу України у віртуальній реальності завдяки проекту Ukraine NOW: Eurotour.

Вдягнувши 3D-шоломи, всі бажаючі в Українському домі, а згодом біля Палацу культури і науки в центрі Варшави могли здійснити віртуальну прогулянку вулицями Києва чи Одеси, оцінити красоту Карпат і Чорного моря, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Наша команда сьогодні у Варшаві показує найцікавіше про Україну, усі її найпривабливіші і найяскравіші міста та куточки країни”,- повідомив агентству керівник служби міністра Міністерства інформаційної політики України Геннадій Семенченко.

Як підкреслив член команди Ukraine NOW: Eurotour Анатолій Храпчинський, ідея проекту полягає в популяризації України та української мови у світі.

У Варшаві показали красу України у віртуальній реальності / Фото: Банахевич Юрій, Укрінформ

“Наразі у нас в програмі – Варшава, Берлін та Прага. Ми зупиняємося у містах і показуємо місцевим жителям Україну завдяки віртуальній реальності і 3D-шолому. За одну секунду ви можете опинитися як на Хрещатику, так і в Карпатах чи інших місцях України”, - заявив Храпчинський.

“Ми хочемо показати себе, красу і мальовничість України і запросити іноземців до нас”, - сказав він.

Як інформувалося, команда Ukraine NOW. Eurotour прибула до Варшави на двоповерховому брендованому автобусі.

Крім пропозиції подивитися на Україну в 3D шоломі, іноземці отримують у подарунок книги і туристичні путівники по Україні.

Проект Ukraine NOW: Eurotour, який реалізується за підтримки Міністерства інформаційної політики України, з 21 по 23 грудня відвідує Польщу, Німеччину та Чехію.

Програмою туру заплановано зупинки на центральних площах міст із метою проведення презентацій, під час яких європейці зможуть більше дізнатися про Україну. Важливим завданням туру є також популяризація української мови та туристичних маршрутів в Україні.

В рамках туру іноземцям буде презентовано новий бренд України Ukraine NOW, який був створений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-