У червні вийде у прокат пригодницьке фентезі

У червні вийде у прокат пригодницьке фентезі "Поліна"

Укрінформ
Пригодницький фільм-фентезі "Поліна" вийде у широкий український прокат у червні наступного року.

Про це було оголошено на презентації лінійки кінотеатральних проектів "FILM.UA Group: Справжнє кіно, зірки та скажені плани" у перший день роботи Зимового кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю, повідомляє прес-служба Держкіно.

"У кінотеатрах глядачі побачать фентезі "Поліна" вже з 27 червня 2019 року. В Україні фільм випускає в прокат компанія Ukrainian Film Distribution", - ідеться в повідомленні.

Як зазначив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, три з чотирьох фільмів, які компанія "FILM.UA Group" презентувала на Зимовому кіноринку, створюються за підтримки Держкіно.

"Це фільми різного жанру, які поєднує видовищність та очікуваність в українському прокаті. Тепер ще одна завіса напіввідкрита і стало відомо, що "Поліна" вийде в прокат у зручний для своєї аудиторії час - на літніх канікулах", - сказав він.

Зйомки пригодницького фентезі "Поліна" спільного виробництва Kinorob (Україна) та WILD TRIBE FILMS (Бельгія, Франція) за підтримки Держкіно пройшли в Україні восени 2015 року.

Читайте також: Український фільм "Штангіст" забрав гран-прі Міжнародного фестивалю

Фільм розповідає історію про дівчинку Поліну, яка нічого не знає про своє минуле і долю батьків. Вона живе разом зі злою тіткою і двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину - кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім’ю.

Головні ролі у стрічці виконали Поліна Артеменко, Жан Рено, Віржіні Ледуаєн, Едуар Бер, Василь Вірастюк, Евніка Саадвакасс, Сіверія Янушаускайте та інші.

Режисер фільму - Оліас Барко. Оператор - Тьєррі Арбогаст, відомий багаторічним співавторством з Люком Бессоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-