У Краматорську відзначили 90-річчя земляка - талановитого актора Леоніда Бикова

У Краматорську відзначили 90-річчя земляка - талановитого актора Леоніда Бикова

Фото
Укрінформ
У Краматорську на Донеччині відзначили 90-річчя талановитого актора, режисера і сценариста Леоніда Бикова, який народився в Слов'янському районі.

Про це сьогодні повідомили в Краматорській міській раді.

«В день 90-річчя талановитого актора, режисера і сценариста Леоніда Бикова (12 грудня) відбулося покладання квітів до оновленого бюсту, що розташований біля міського палацу культури ім. Леоніда Бикова... Також в цей день відбувся вечер пам’яті», - зазначили в міськраді.

На заході зібралися члени клубного об’єднання ветеранів «Стежина», представники міської громадськості, школярі та студенти, жителі старої частини міста. Народний вокальний ансамбль «Мелодія» на виконав улюблені українські пісні Леоніда Бикова і легендарну «Смуглянку».

Читайте також: Клімкін і Чапутович вшанували пам’ять жертв НКВС у Биківні

На вечорі пам’яті актора за допомогою відео, та фото розповіли про життя Бикова та його творчий шлях, який починався у Краматорську на сцені тодішнього палацу культури ім. Леніна.

У міськраді кореспонденту Укрінформу нагадали, що у вересні цього року під час концерту, що проходив в рамках міського свята, деякі глядачі залізли на пам'ятник Леоніду Бикову, щоб краще бачити, що відбувається на сцені. В результаті скульптура не витримала ваги цих вандалів, впала на землю і розбилася. Зараз пам’ятник оновили, і до нього знову приходять з квітами шанувальники актора.

Фото: krm.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-