"Піккардійська Терція" презентувала колоритний кліп на пісню "Маланка"

Відео
Укрінформ
Вокальна формація «Піккардійська Терція» презентувала колоритне ліричне відео на народну пісню «Маланка» напередодні зимового концертного туру, в який колектив вирушає у понеділок.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець.

«Тур складатиметься із двох частин. До Нового року у містах західної України «Терція» представить свою концертну програму «Найкраще», а під час різдвяних свят – відповідно, різдвяну програму», – зазначив Якимець.

За його словами, зимовий тур колективу охопить 10 українських міст. Так, 17 грудня він стартує Луцьку, на Миколая, 19 грудня, гурт виступатиме у Рівному, 22 грудня - у Тернополі, 23 грудня – у Хмельницькому, 24 грудня – в Івано-Франківську, а 25 грудня – у Чернівцях. Друга половина турне розпочнеться 8 січня відразу двома концертами у Львівській опері (о 17:00 і 19:00). 19 січня різдвяну програму буде презентовано під час також двох концертів у Києві. Завершальними в рамках зимового туру стануть виступи «Терції» у Сумах і Конотопі – 24 і 25 січня відповідно.

«Зимова пора року – дуже гарний час. Час завершення і водночас час початку чогось нового, час нових мрій і нових кроків для їхнього втілення, час для надій, бажань і звершень. А коляда – це те, що робить наш світ і всіх нас кращими! Це те, що здатне зарядити нас світлом і добром на рік наперед. Тож запрошуємо поспівати і поколядувати разом із нами», – додав Якимець.

Читайте також: «Піккардійська Терція» презентувала нову пісню на вірші Шевченка

Презентоване напередодні зимового туру лірик-відео ілюструє народну пісню «Маланка», що ввійшла до альбому «Лети…». Його реліз відбувся торік, напередодні 25-річчя «Терції».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-